Συζητάμε δημιουργικά και γόνιμα, ανταλλάσσουμε ιδέες.

Posted on Μαΐου 27, 2011

0


Φίλες, φίλοι,

Οι εξελίξεις πλέον κινούνται με ταχύτατους ρυθμούς. Με την έννοια ότι χιλιάδες άνθρωποι, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΑ, έχουμε βγει στους δρόμους και διαμαρτυρόμαστε. Στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα. Σε όλη την Ελλάδα.

Δεν μένουμε στο στάδιο της διαμαρτυρίας:
Συζητάμε δημιουργικά και γόνιμα, ανταλλάσσουμε ιδέες.
Προσπαθούμε να βρούμε τρόπο συντονισμένης έκφρασης.
Ασκούμαστε σε μια ελεύθερη, άμεση, δημοκρατία, υπό μορφήν Εκκλησίας τού Δήμου.

Ταυτόχρονα, οι εξελίξεις κινούνται ταχύτατα, και στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό, όπως και στο διεθνές.
Μπλογκ και σελίδες ξεπηδούν στο Ίντερνετ, και ενώνουν τις φωνές τους. Προκύπτει, από τα πράγματα, προκύπτει από τα γεγονότα, η ανάγκη να δούμε, εμείς οι διαχειριστές, το μέλλον της σελίδας τούτης.

Η σελίδα δημιουργήθηκε για μια διαμαρτυρία -ειρηνική και ακομμάτιστη- την Τετάρτη 25 Μαΐου 2011. Η ραγδαία και γενικευμένη απήχηση της σελίδας, και σε facebookικό επίπεδο και κυρίως σε επίπεδο προσέλευσης στον Λευκό Πύργο, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Έχει ξανασυμβεί στην Ελλάδα τόσοι άνθρωποι να συνέρχονται για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς επεισόδια και χωρίς κομματική εμπλοκή;

Οι συμπολίτες μας παίρνουν/παίρνουμε πρωτοβουλίες. Και προχωρούμε…
Κρίνουμε ότι η σελίδα αυτή (για τη συγκεκριμένη εκδήλωση στον Λ. Πύργο, με ώρα έναρξης 18:00) πια έχει επιτελέσει τον ρόλο τους. Από αυτήν την άποψη, η σελίδα (και μόνο η σελίδα) θα λήξει σύντομα. Αλλωστε, το μέγιστο χρόνικό διάστημα ανάρτησης μιας εκδήλωσης είναι 4 μήνες.

Οι κινητοποιήσεις μας, ειρηνικά και ακομμάτιστα, δεν έχουν λήξη. Ραντεβού στις πλατείες, στις γειτονιές, στα πάρκα.

Οι διαχειριστές τής σελίδας

Advertisements
Posted in: Δράσεις